Startside

søndag den 22. januar 2012

Hjemme igen efter et besøg på FERIEMESSEN 2012 i weekenden. Jeg fik  mange input og  nåede også at gøre holdt ved denne stand. Og her var der også masser af  garn ! Det blev til indkøb af Mohair bouclé fra Canard i farven lime.  Nu skal jeg til at finde ud om det skal blive til et sjal eller lille boleo.

7 kommentarer:

 1. Lækker farve. Hvad mon du nu finder på at strikke af det garn. Jeg vidste ikke at de havde garn på en feriemesse, men man kan jo også strikke på sin ferie. Fik I bestilt en ny ferie? Det plejer I jo når der er feriemesse.

  SvarSlet
 2. Det ser godt nok lækkert ud, det garn - jeg glæder mig til at se, hvad du finder på at bruge det til
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Sikke noget spændende garn - jeg var også totalt uvidende om at der var garn på en feriemesse - det bliver spændende at se hvad du anvender det til.

  Det er en flot blog du har og nole meget flotte trøje du strikker.

  kh Jane

  SvarSlet
 4. Hej Anette . Tak for din hilsen og de venlige ord på min blog :)
  Nu har jeg også meldt mig som fast læser på din - synes den ser spændende ud.
  Flotte ting du har strikket - glæder mig til at følge dig nærmere
  Mvh mona

  SvarSlet
 5. Fin blog du har. Jeg vidste heller ikke, der var garn på feriemessen, men har da hørt om garnbutik på fur. Måske turen skal gå derop engang.

  SvarSlet
 6. Hei Annette og tusen takk for at du la igjen spor i bloggen min, ellers hadde nok jeg aldri funnet frem hit, og det ville jo vært synd. Kjempekjekt at jeg er en av dine blogger du besøker, det setter jeg stor pris på skal du vite. Nye bekjentskaper fra Danmark er jo bare så uendelig morsomt det også.

  Holbæk ja, der har jeg vært mange mange ganger på semester. I nærheten av Holbæk i ale fall, den mest idylliske lille by. Sist gang, en sommer og det regner noe så alderles forferdelig, som en dusj over hele byen, og jeg mennesker tok av seg på bena, gikk barføtt for ikke å bli vår på sitt skotøy :-))

  Klem fra Anne.

  SvarSlet
 7. Det er så lækkert, det garn! Eneste problem er, at pindene hænger fast i løkkerne (ihvertfald mine strikkepinde!), men resultatet er så fantastisk blødt og varmt.

  SvarSlet