Startside

tirsdag den 28. august 2012

Baby Strik

 
Det sødeste baby strik er fra bogen her. Jeg har købt bogen hos saxo.com. Mange har spurgt mig om hvor man kunne få opskriften på de små hundesko jeg også har strikket, og det er altså også fra denne bog. Desværre er bogen kun på engelsk, men med gode venners hjælp fik jeg den oversat til dansk.
Jeg glæder mig til at skal igang med at strikke disse på et tidspunkt, som I kan se har jeg købt garnet som kan bruges til opskriften.

5 kommentarer:

 1. De er så nuttede :-) Er resten af opskrifterne i bogen også gode?

  SvarSlet
 2. Hvor er de nuttede,det er dine hunde futter altså også,når jeg bruger engelske opskrifter bruger jeg google til at oversætte de ord jeg ikke lige forstår,også forkortelser,skriver bare ordet,og vupti så kommer der en oversættelse,mange gange også en video,det kunne være du kunne bruge det også ?

  SvarSlet
 3. Tak Gitte. Og din ide er hermed også videregivet til andre som kunne få lyst til at strikke dem. Jeg kan fortælle de var sjove at strikke. Det er lidt tykkere garn der er brugt til hundefutterne, men jeg kan finde navnet på det garn som passser og som jeg har brugt hertil.

  SvarSlet
 4. Hej Faster Annette :-) Har fået navnet på din blog af min mor, så skulle jo lige ind og kigge, hvad du laver af spændende ting og sager.
  Jeg har også købt den bog du har, og der er mange søde opskrifter. Hundetøflerne har jeg også lavet samt jordbærskoene også. De er også bare så søde.
  Hyggeligt at følge med her. Hilsen Sanne :-)

  SvarSlet
 5. Hej med dig. Jeg har i dag set bogen på dansk i min lokale Bog & Idé. Bogen hedder "Babystrik på den søde måde" og koster kr. 79,95.

  SvarSlet