Startside

tirsdag den 28. august 2012

Masai Sjal "Sommer"

Solen skinner ikke i dag, - men hvor har jeg det hyggeligt alligevel. Sjalet er nu klart til, at jeg skal strikke kant rundt om med også den grønne farve der ligger på bordet. Jeg glæder mig til at vise jer her på blokken sjalet, når det er helt færdigt med både grene og blomsterknopper.

5 kommentarer:

 1. Hold da lige helt op hvor er du hurtig,så smukt det bliver,hvordan bliver din bagside ?,strikker du stadig med 1m og så garnet over,så du ikke får så lange tråde på bagsiden ?

  SvarSlet
 2. Nej det gjorde jeg ikke, det blev nemlig alt for tæt.
  Istedet gik jeg ind på bodilmunch.blogspot.com og her var der en video hvor hun viste hvordan man strikker med 2 tråde så det bliver flot på bagsiden. Et STORT TAK til hende. Det har været en fornøjelse at strikke. Og når sjalet er færdigt går jeg straks igang med et nyt.

  SvarSlet
 3. Hej Annette. Hvor bliver det altså flot. Jeg glæder mig til at se det live på onsdag når I kommer til Ebeltoft og bogen med de fine små sko. Kan du lige tage den med?

  SvarSlet
 4. - wauuuw, - hvor ser det flot ud! Glæder mig til at se det med den grønne kant:-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det flot det sjal, og blomsterne matcher lige sjalet, flot billede. Og nu kan du selv designe dine sjaler og købe det billigere garn. Lån evt. bogen Kaffe Fasset's Pattern libray, der er masser af motiver, også dem Christel Seyfarth bruger.

  SvarSlet