Startside

torsdag den 12. juli 2012

Masai Sjal - SOMMER

Jeg er bare så heldig at havde besøg af  Annelise. Håndarbejdet kom hurtigt i fokus. Jeg var helt solgt da hun viste mig sit Masai Sjal, som hun snart er helt færdig med.
Nu kunne det bare ikke gå stærkt nok med at få garn og opskrift så jeg også kunne komme igang. 
En pigetur i Holbæk førte os til en af byens garnforretninger og her købte jeg pakken med sjalet der hedder Masai Sjal - SOMMER.
Nu er det blevet sommer, ihvertfald i mit univers, og efter at Annelise har startet mit projekt, ja så strikkes der bare "derudaf"
Tak søde Annelise du kom med inspiration og mange nye ideer til strik fremover. Dejligt at have veninder helt tilbage til barndommen. Det skal ikke vare længe ført jeg skal en tur til Ebeltoft og se alt det Annelise få fra hånden.

8 kommentarer:

 1. Ja det har du hurtigt fået lært. Selv på en sejltur kommer strikketøjet frem.

  SvarSlet
 2. Wauv,kan bare godt forstå du må lave et sjal fra Seyfarth.Vil du ikke godt tjekke din strikkefasthed med Annelises,lige netop Masai kan risikere at blive lidt lille,hvis man strikker lidt fast.Jeg hænger på,jeg må bare følge med,det er så smukt i farverne.

  SvarSlet
 3. Hvor er et flot, et sjal du er igang med. Det er lige til at blive i got humør af

  SvarSlet
 4. Det bliver da helt vildt flot! Fede farver.

  SvarSlet
 5. Det er så smukt det sjal. Kan godt forstå du måtte igang :)

  SvarSlet
 6. hvor er det bare et smukt sjal !
  hilsen Mona

  SvarSlet
 7. hej hvor flot et sjal du er igang med at strikker...

  SvarSlet
 8. Hej Annette
  Tak for din hilsen på min blog. Det er et spændende og svært projekt, du er igang med, men med Annelises sjal som forbillede skal det nok gå.

  SvarSlet