Startside

lørdag den 25. februar 2012

Næsten færdig med den første fod ! En tur i København fredag, og var en tur i Sommerfuglen. Mødte den sødeste dame som jeg kom i snak med, og inden jeg var ude af strikkeforretningen havde vi udvekslet mailadresser. Jeg skrev til hende hvad jeg ikke forstod på engelsk, og her i aften sendte hun pr. mail oversættelsen, så jeg fik strikket hertil. Det er dejligt at møde sådanne søde mennesker. Også en stor tak her på bloggen, fordi I har ville hjælpe mig.

8 kommentarer:

 1. Hvor heldigt - og hvor er den fin, den lille sko.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten. Ja, hvor heldig kan man være !
   Alligevel vil jeg gerne sige dig tusinde tak fordi du ville hjælpe mig om nødvendig.

   Slet
 2. hej
  hvor er du da bare hældig at møde en som ville hjælpe med det engelske, der er så mange flotte opskrifter, men desvære er jeg en af dem som kan læse engelske og der med heller ikke strikke efter dem... så kan da sige det var en rigtig sød dame du måde, det er stort at ville give sig af med at hjælpe ander uden at kende dem... fedt.

  SvarSlet
 3. Hej

  Ihhh hvor er du flittig :o)
  Hvor er en dog sød.

  KH Lilian

  SvarSlet
 4. Hej Annette. De der blevet rigtig søde de små futter, så mangler du bare hunden, og dejligt at I har så mange gode venner som du kan forære dem til. Glæder mig til at høre om din Københavnertur.

  SvarSlet
 5. De bliver totalt for nuttede....

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare nuttet glæder mig til at se dem færdig.Dejligt når man kan rende ind i folk der vil hjælpe en,er heller ikke selv gode venner med de engelske opskrifter,og ærgligt for der er så mange flotte af dem på nettet.

  SvarSlet
 7. wow nogle søde "futter" de er da bare for søde .. :)

  SvarSlet