Startside

søndag den 11. november 2012

Naomi som går i 0. klasse (Nulte) har fået ny trøje af farmor.
Nu har hun 2 af denne model som hun siger hun elsker at have på i skole. ( faktisk har vi ikke set hende i andet siden den første blev strikket.)
Hver torsdag henter vi (farfar & farmor) hende fra skolen. I torsdags havde hun ikke trøjen på !
"Og du har en anden trøje på i dag !" sagde jeg smilende.
"Ja, farmor, for i dag skulle vi fotograferes og så skulle jeg jo være fin,........., men  i morgen har jeg den  på igen."
Ja hvor er det sandt, af børn og fulde folk skal man høre sandheden.
Hun er bare så skøn og dejligt. Børnebørn er virkelig livets dessert.

9 kommentarer:

 1. Hvor er det herligt med de børnebørn og sikke en flot trøje du har fået færdig og det ser bare godt ud med det lyng ved siden af.

  SvarSlet
 2. Sikke en sød historie og pigen har jo ret. Der er kæmpe stor forskel på noget fint og noget som bare er dejligt og behageligt at have på.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 3. Altså de unger,men så dejligt hun er glad for trøjerne du strikker,det er dog et stort arbejde :),flotte farver du har lavet trøjen i

  SvarSlet
 4. skøn trøje ..... ja de unger siger jo tingene som de er .... kunne vi lære noget af engang imellem .... men siger som Ulla .... tit har vi noget på som er dejligt og behageligt...men skal vi ud finder vi det fine frem
  knus lis

  SvarSlet
 5. Der måtte jeg da også lige trække på smilebåndet ;-) Men alt tyder jo på, at hun kan lide at have dem på og det er vel det vigtigste. Det er også en rigtig skøn hverdagstrøje :-)

  SvarSlet
 6. Den ser bare SÅ dejligt varm og blød ud! Skønne, dejlige farver. Jeg kan godt forstå, hun er glad for sine bluser, omend hun vist lige skal have styr på 'finheden'... Er det noget med kjoler?

  SvarSlet
 7. Jo hun kan lide fine kjoler og alt hvad der glimter, hun er en rigtig pige. Men hun overraskede mig ved at hun gerne vil gå med marino uld, je endda er meget glad for de strikkede trøjer.

  SvarSlet
 8. Det er skønt at hun er så glad for de trøjer - omend de åbenbart ikke går til fint brug :-) Men nu er det jo heldigvis også hverdagene, der er flest af :-)

  SvarSlet